/

Η Εταιρεία

Η επιχείρηση Hip-Hop δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης παιδικού παιχνιδιού και εποχιακών ειδών εδώ και 16 χρόνια και ιδρύθηκε το 1997.

Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στο Ηράκλειο, στον κλάδο του παιδικού παιχνιδιού, Σχολικών, Χριστουγεννιάτικων, Αποκριάτικων, Πασχαλινών, Καλοκαιρινών ειδών, καθώς και παιχνιδιών εξωτερικού χώρου και ποδηλάτων, με 2 σημεία λιανικής πώλησης στο Ηράκλειο, ένα κατάστημα στη Μάχης Κρήτης 56 και ένα κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου, στην οδό Μάχης Κρήτης 56.

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου όπως Giochi Preziosi, Hasbro, As company, Mattel, Playmobil, Lego κλπ και εξασφαλίζουμε για σας και το παιδί σας την καλύτερη δυνατή γκάμα στις καλύτερες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας και ως γνώστες του αντικειμένου φροντίζουμε τα εμπορεύματά μας να είναι καλής ποιότητας και προσιτής τιμής, επιλέγοντας πάντοτε παιχνίδια που πληρούν τις προδιαγραφές και τους κανόνες ασφαλείας σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ένωση και να κατασκευάζονται από πιστοποιημένα και διεθνώς αναγνωρισμένα εργοστάσια.

Με πολύ αγάπη και φροντίδα για το παιδί λαμβάνουμε υπόψιν τις τελευταίες τάσεις της μόδας καθώς και τα προσωπικά γούστα του καθενός, καλύπτοντας όλη την γκάμα των προϊόντων με τους αγαπημένους ήρωες και σειρές των παιδιών όπως: Barbie, Monster High, Lalaloopsy, FurReal, Hello Kitty, Pet Shop, My Little Pony, Minnie, Mickey, Trash Pack, Hot Wheels, Cars, Beyblade, Nerf, Spiderman, Gormiti, Ben 10, Monsuno, Toy Story, Playmobil, Lego, Nintendo, Little Tikes, Playskool, Fisher Price.

Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών μας. Για τον λόγο αυτό φροντίζουμε το εξειδικευμένο προσωπικό μας να είναι πάντα καλά ενημερωμένο για την χρήση του κάθε προϊόντος που διαθέτουμε στα καταστήματα μας.